En blogg från Högskolan i Borås

onsdag 9 maj 2012

BHS-nytt som blogg och BHS som jubilar

BHS-vänner!


Mycket vatten har runnit under broarna sedan BHS-nytt övergick till att bli en blogg. Ni har sett några inlägg, vilka liknar artiklar. De kom alla på en gång, då 2011 års sista BHS-Nytt skulle skickats ut. Men från och med nu kommer ni att få uppdateringar med jämna mellanrum, istället för på det kvartalsvisa vis som skett fram till nu.

Institutionens prefekt, Margareta Lundberg Rodin, är fortsatt ansvarig utgivare och kommer också att vända sig direkt till er läsare med jämna mellanrum.

Passa på att anmäla er som prenumeranter direkt här på bloggens sida, så får ni information om nya inlägg så fort dessa läggs upp. Under listan över kategorier till höger, finns rubriken "Prenumerera på". Där ka ni välja att prenumerera på inlägg, alla kommenterarer eller att få BHS-Nyttuppdateringar per e-post.

Bild från BHS någon gång på 1980-talets början.

BHS som jubilar

Med anledning av att Bibliotekshögskolan firar 40 år i Borås i år, händer det en del roligt på institutionen. Har du examiterats vid, undervisat eller arbetat på BHS någon gång mellan 1972 och 2012, är du därför välkommen till vår "reunion för alla BHS-are". Denna sker i anslutning till årets Mötesplatskonferens den 11-12 oktober. Håll ögon och öron öppna och kontakta Thomas Johansson (klicka på länken), vår administrative chef, för en preliminär anmälan till jubileet (eftermiddagen dag två av mötesplatskonferensen).

Väl mött till jublileumsåret 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar